14 március 2013

Trend Report #1

Trend Report - Pocakvillantás

Tisztán él az emlékezetemben, amikor általános iskolás koromban hódítottak a haspólók. Persze nekem nem lehetett, mert túl kicsi voltam, de pár év múlva megkaptam az elsőt! Egy citromsárga-zöld Spice Girl-ös haspólót. Gondolom ez az élmény sok olvasómban felidéződik, amikor haspólót hordhattunk, nagyon szerettük akkor. Természetesen 1-2 év múlva már irtóciki volt, viselője mindig megkapta a prolis címkét. A köldökvillantás szépen lassan kiment a divatból, először a szűk pólók útján, majd bevégezte sorsát a hosszú pólókkal. Egy évtized szünet úgy tűnik elég volt a tervezőknek a pocakvillantásból, már tavaly találkozhattunk a kollekciókban ilyen darabokkal. Követve a divat hétköznapi alakulását, idén fog kiteljesedni ez a szezonális trend. Nézzük miből meríthetünk ihletet, mik közül válogathatunk!

A hasvillantásnak két módjával találkozhatunk, az egyik, amikor diszkréten jelenik csak meg a poci, egy áttetsző anyag eltakarja, a másik pedig a full villantás. Nekem határozottan jobban tetszenek az áttetsző anyaggal fedett pocakok, nagyon sejtelmes, de mégis szexi. Azért csajok gondoljátok meg, ki húz fel egy ilyen ruhát, vagy felsőt, igen megkívánja a szépen kidolgozott hasat!

Hasvillantás visszafogottan
Válogatás a 'Spring 2013 - Ready-to-wear' kollekciókból

Preen by Thornton Bregazzi                BlumarineMarchesa 


Hasvillantás mesterfokon
Válogatás a 'Spring 2013 - Ready-to-wear' kollekciókból

RochasBalenciaga


BalmainMiu Miu
VersaceRag&Bone                                    Válogatás a 'Spring 2012 - Ready-to-wear' kollekciókból

Dolce & Gabbana

No.21Aquilano.Rimondi
Miu MiuBlumarine


Nina RicciEmilio Pucci
Anthony Vaccarello
Style'spiration 

Forrás

Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
                                        
                                                  Forrás
Forrás

Rihanna egyik kedvenc viselete is mostanság a haspóló, alkalomtól függetlenül.

Vélemény?

1 megjegyzés:

Azrail írta...

Nekem kisebb koromba se jött be,most se igazán. Szerintem csak lapos feszes hason mutat jól. Újabb divat ahol a teltebb lányok megint hátrányba vannak,amivel még akkora baj nem is lenne,de megint nehezebben fognak magukra ruhát találni,ha a haspólók mindenhova begyűrűződnek.