14 július 2012

Dolce&Gabbana 2012/13 F/W

 Dolce&Gabbana 2012/13 őszi/téli kampány

A Dolce&Gabbana igyekszik mindig hűen tükrözni az olaszos családmodellt a kampányaiban, így van ez most is, a 2012/13-as őszi/téli kampányában. Nem szokásom kampányképeket posztolni, de ez egyből belopta magát a szívembe, gondoltam megosztom Veletek is (ha még nem láttátok).
A kampányban színészek és helyi lakosok (Taormina) egyaránt szerepelnek, ezáltal még életszagúbbak lettek a képek. Az esküvőt, majd az azt követő hajnalig tartó olaszos lagzit hivatottak megidézni a képek.
A ruhákon megjelennek a barokkos elemek, az aranyozott csipkétől a gondosan kidolgozott hímzésekig. A domináns szín a fekete, de ettől függetlenül egyáltalán nem unalmas. A "túldíszített" ruhák mellett a minél nagyobb kiegészítők is megjelennek a kollekcióban.

Három csodálatos nő kapott főszerepet a képeken: Bianca Balti, Bianca Brandolini és Monica Bellucci. Tökéletesen illenek egymáshoz a hölgyek, harmóniában vannak, mindhárman gyönyörűek és igazi olasz, ízig-vérig nők!

Szerintem az eddigi legjobban sikerült kampány, hűen tükrözi az olaszos lagzikat, életet, hangulatot. A képek láttán még inkább Olaszországba vágyom, ami egyébként is a szívem csücske!

Még több képért katt:
via

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Nagyon tetszik a blogod, ezért fel is iratkoztam hozzád, hogy figyelemmel kísérhesselek a továbbiakban! :)
Ha van kedved, látogass el a blogomra és ha tetszik, lazíts nálam minden nap! :)

http://lifelikevision.blogspot.hu/