14 április 2012

Eső inspirálta napi smink

Ha már ilyen rossz, esős idő van, akkor már sminkes ecseteket ragadtam, hogy kicsit felvidítsam magam. A színeket az eső színe adta, de vidámra sikeredett, nem akartam komor sminket. Elővettem a régi wet'n'wild palettáimat, mivel nagyon régen használtam, illetve a NYX Ocean Blue pigmentjét is.


További képek:
 

 

Felhasznált termékek:


55 megjegyzés:

Cili írta...

Nagyon szép lett! Ügyi vagy!

Heléna írta...

Uhh nagyon nagyon szép lett *.*

sunbeam írta...

Köszönöm :))

Unknown írta...

Úristen, ez de szép lett! :O és nagyon jól is áll:)

Makeupcakes írta...

Nagyon tetszik, szép színei vannak!

Biu írta...

Melyik árnyalatú NYX rúzs van rajtad? nagyon szép a színe :)

Jucus-StileBellezza Blog írta...

Annyira szép,ahogy a pirosítasz...Mindig megcsodálom:)

Thündérke írta...

Gyönyörű lett:$ a rúzsod színe is nagyon tetszik :)

sunbeam írta...

Köszönöm csajok :)))

NYX - Sky Pink van rajtam :)c

kozmetikus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
sunbeam írta...

Kedves kozmetikus. Eddig figyelmen kívül hagytam a sértegetésed, és most sem hat meg különösebben, csak annyit szeretnék mondani, hogy nem kötelező nézni a blogomat, sőt, örülnék, ha el is felejtenéd :). További szép estét kívánok!

Bogca írta...

kozmetikus:


Csodaszép lett Márti sminkje.
Miért kell kb minden bejegyzése alatt kijavítgatni meg beszólogatni? Nem tetszik talán az, hogy valaki autodidakta módon jobban megtanult sminkelni, mint aki tanulta?

Annyi blog van még magyar viszonylatban is smink témában, menj akkor tovább és nézd azokat, ha ennyire nem tetszik amit Márti csinál. Ennek a beszólogatásnak semmi értelme nincsen.

kozmetikus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
sunbeam írta...

Mivel nekem írtad, reagáltam rá. Nem vettem magamra ;)

kozmetikus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
virág írta...

Márti gyönyörű lett,tiszta mesebeli királylányos nekem:) Nagyon szépek a színek.

kozmetikus meg mekkora egy nevetséges nőszemély, pontosabban mennyire kimutatja a saját értelmi képességeinek a hiányát a második kommentjével...

sunbeam írta...

Ez minden, csak nem kritika :). Kezedben a lehetőség, készíts blogot és hirdesd az igét :).

virág írta...

Én full laikus vagyok de engem érdekel az építő kritika. És szerintem Márti is örül, ha megírod, hogy technikailag ez nem olyan jó, így lehetne jobb, hogy tanuljon belőle esetleg stb.

Kérlek írj egy konstruktív kritikát kedves kozmetikus, hogy értsük mire gondolsz, mert így csak egy nevetséges troll vagy.

Babus írta...

Annyira jól áll, szépséges:)

Tücsy írta...

nagyon tetszik ez a smink.Úgy kihozza a szemed :D nagyon jól áll

kozmetikus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
virág írta...

*facepalm*

virág írta...

Nos, ezekhez én nem értek, de köszönjük mindenki nevében, hogy írtál...
pár dolgot fűznék hozzá:
- ha mindenki a jól bevált, iskolában megtanult szabályokat követné, egy uncsi világban élnénk és egy helyben toporognánk, a divat és sminkelés terén meg pláne.
- javaslom,hogy nyiss egy blogot te is, hogy tényleg legyen kitől tanulni.....
- én már csak azt nem értem, hogy mi ez a személyes ellenszenv Márti ellen, elég sok blogger van és szerintem Márti kiemelkedően sminkel közülük, nézz körül, hogy mások milyen színvonalon csinálják...mert elég fura, hogy folyton beszólsz Mártinak,holott másoknak sokkal több okod lenne beszólni.
- "Egyértelmű,hogy Márti többet tud nálam!" - ezt ki állította?? innen senki...

sunbeam írta...

Aztamindenit. Köszönöm, hogy ezeket megosztottad Velünk, látszik, hogy jó szándék nem sokat vezérelt, ugyanis, ha kicsit is ismernél, tudhatnád, hogy egyáltalán nem vagyok magabiztos, főleg nem olyan szinten, mint ahogyan azt Te képzeled. Én sem tudom mit ártottam Neked, de az én véleményem:
sminkelj nyugodtan szabályok szerint, én egyelőre megtartom a stílusom, kipróbálom a SZÍNEKET és az ÚJAT, megnézem a határokat. Továbbra is említem: nem kell olvasni a blogomat.

**N** írta...

Hát én nem vagyok nagy kommentelő, de ez kicsit ledöbbentett.

kozmetikus, kb olyan, mintha istennek képzelnéd magad, a fellengzős stílusoddal, a szakszavak használatával.

Ezek után már csak az érdekelne, Te hogy nézel ki, hogy mást kritizálsz...

kozmetikus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
virág írta...

mi ebben a falusi?

lilibogár írta...

:) Kedves kozmetikus!
Azt írtad, hogy 30valahány éve vagy már a szakmában, és 3 gyermeket tudhatsz magadénak. Ez tiszteletre méltó! Viszont amit itt mutatsz magadból,az sajnos nem...
Az én szüleim szerencsére nem ilyen példát mutatnak nekem. Most gondolj bele ,hogy a gyermeked egyszer leül a gép elé és visszaolvassa a kommentjeidet... Szerinted gratulálna? Remélem nem! én csak arra kérnélek, hogy viselkedj felnőtt nő módjára, mert a kommentjeidből kiindulva kb 20-as éveket súrolhatod és nagyon- nagyon nagy veszélyben van az önbizalmad.
Még valami... ,,Ha nem hat meg,akkor meg minek veszed magadra? " ez a megszólalás nagyszerű, komolyan! vagyis az lenne ha lenne alapja...Mártit nem hatja meg ez az egész.. érdekelné ha biztos lenne benne , hogy van is mögötted valami, amit feltudsz mutatni. A láthatatlanból írsz. Egy láthatatlan ember kritikája senkit sem érdekel, ilyen témában.
Lehet, hogy értesz a sminkeléshez, de az emberekhez és a tisztelethez sajnos nem , tisztelni a másikat csak az tudja aki önmagát is tiszteli:( Sztem Ilcsi néni sem örülne neki... egy igazi mester nem így ad kritikát!
További szép napot!

Bogca írta...

A szakszavakról annyit, hogy egy orvos is képes arra, hogy magyarul beszéljen azzal akit kezel, pedig bőven többet tanult, mint egy kozmetikus. Musculus frontalis helyett nyugodtan írj homlokot (egyébként meg csöndben hozzáteszem, hogy nem az izmon van a ránc hanem a bőrön, tehát nem a musculus frontalison vannak "ruga-k" (magyarul ránc, ezt is bonyolult magyarul leírni...) hanem a fölötte levő bőrön.) Musculus orbicularis oculi helyett meg írj nyugodtan szemhéjat, de ide megint csak azt mondanám, hogy szintén nem az izom ráncos hanem a fölötte levő bőr.

A stílus maga az ember, és itt magadon kívül kedves Kozmetikus senkit nem járattál le. Ha ennyire otthon vagy a szakmában pedig javaslom nyiss egy blogot, úgysincs magyar viszonylatban "szakmabeli" blog, csak amatőrök.

Arra pedig annyit, hogy szerinted az alapozót csak szivaccsal viszik fel a profik: nézz meg pár videót Lisa Eldridge-től, vagy a pixiwoos lányoktól, "kicsit" többet tettek le az asztalra mint te, és mégis ecsetet használnak, biztos baromi amatőrök mindannyian, ezért sminkelnek Vogue címlapokra meg kifutókra modelleket.

Bogca írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
virág írta...

Bogi :DDDD
"Musculus frontalis helyett nyugodtan írj homlokot (egyébként meg csöndben hozzáteszem, hogy nem az izmon van a ránc hanem a bőrön, tehát nem a musculus frontalison vannak "ruga-k" (magyarul ránc, ezt is bonyolult magyarul leírni...) hanem a fölötte levő bőrön.) Musculus orbicularis oculi helyett meg írj nyugodtan szemhéjat, de ide megint csak azt mondanám, hogy szintén nem az izom ráncos hanem a fölötte levő bőr. "

--> epic fail :D

kozmetikus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
suzie írta...

Ha a cipész maradjon a kaptafánál, akkor a kozmetikus pedig maradjon az arctisztítóknál és a gyantánál, a divat témát pedig messziről kerülje el. Már titkosítottad a profilodat, de az első beszólásodnál még nyilvános volt, vele együtt pedig a blogod is http://szabozitamaria.blogspot.com/#!/

Mi meg ezen röhögtünk jókat a csajokkal!

Direkt nem említettem a sminkelést a kozmetikusi teendők között, ugyanis véletlenül rólad is volt egy kép az említett blogban.
http://2.bp.blogspot.com/-hFfizic5xJ0/Tvri6HPHpbI/AAAAAAAABzU/VCzAGHhBsv8/s1600/IMAG0111.jpg

Bogca írta...

Kedves Kozmetikus!

Szülésznő leszek, de ez most lényegtelen. Mint hogy az is, hogy kikkel barátkozom. A barátaimról semmit nem tudsz, úgyhogy megint csak nem tudhatod, hogy én milyen "csapatban" vagyok.
Viszont látom, hogy elkezdted felvenni a sértegető stílust, amiből arra következtetek, hogy nekem van igazam. :)
A gyermekeidet üdvözlöm, remélem szélesebb látókörrel rendelkeznek mint te, és nem írnak le senkit amiatt, hogy vidéken nőtt fel. Normális ember tiszteletre méltónak találja, ha egy huszonéves fiatal lány segít a szüleinek a munkájukban, és nem derogál neki az, hogy kézzel dolgozik. Az, hogy te ezt "munkás-paraszt" származásnak titulálod az olyan szintet üt meg nálam, amire most nem mondok semmit, mert nem lenne méltó hozzám.

virág írta...

JÉÉÉÉ kozmetikus egészen véletlenül szegedi, ahogy olvasható a blogján..jéé, micsoda véletlen egybeesés.

epic fail 2.0.

kozmetikus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
suzie írta...

Az meglehetősen különös, ha nem te vagy rajta, mivel a te blogodon található "szettem egy karácsonyi bulira" címmel.

kozmetikus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
virág írta...

:DDDDDDD

kozmetikus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
virág írta...

Valahogy akkor is annyira egyértelmű, hogy itt valami személyeskedés van a dologban, és kozmetikus ismeri Mártit, vagy köti valami személyes ügy...utalt 1-2 olyan dologra, amit szerintem olyan nem tudhat,aki végigolvasott pár posztot...

Mellesleg nem értem, egy profi, több évtizede a szakmában dolgozó,sikeres családos nő miért ereszkedne le erre a szintre, hogy egy huszonpár-éve lányt szidjon orrba szájba a neten. érthetetlen.
én 24 éves vagyok, nincs szakmai 20 éves tapasztalatom, sem gyerekem (bár úgy gondolom, "tettem már le valamit az asztalra") és fel sem merül az agyamban, hogy egy valami miatt számomra nem szimpatikus blogger oldalát rendszeresen látogassam, és a drága időm arra szánjam, hogy ilyeneket írjak...érthetetlen, hogy nálam 10-20 évvel idősebb nő ennél éretlenebb szinten van....

kozmetikus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
kozmetikus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
sunbeam írta...

epic fail. kedves Zita. nem gondoltam h a multban tortent dolgok utan lesz pofad az en blogomban engem sertegetni! pofatlan modon beleavatkoztal a kapcsolatomba. kb velem vagy egy idos, rohej... te szultel? uuuugyan. azt hiszem nem szeretned h itt irjam le miket tettel velem, ugyhogy szerintem most lelephetsz a blogomrol :).

virág írta...

skizo troll.

sunbeam írta...

mellékesen sajnalom h letorolted azt a hozzaszolasod, melyben emlited h mezei elado vagyok csak tobbnek gondolom magam. mikor emlitettem en ilyet?? nincs ebben semmi szegyelni valom es sosem ertekeltem tul magam. masreszt latszik a kezemen h munkas paraszt szarmazasu vagyok??? hol latsz ilyen kepet? es egyebkent is... dinnyezem ezt tudja mindenki! szinten nem szegyellem es sosem fogom h vegeztem es vegzek is fizikai munkat!! ez nem jelenti azt h nem talalom onmagam :). koszonom. jol vagyok. jol erzem magam a boromben, nem piszkalok senkit azert mert nem vagyok megelegedve a sajat eletemmel.

kozmetikus írta...

Márta,Márta! Amennyiben értenéd, hogy mit is olvasol, tudhatnád, hogy nem vagyok Zita. Azt írod,hogy nem vagy megelégedve az életeddel. Ezt a hisztériát kevesen viselik el. "Nincs olyan inga, amelyik csak egy irányban leng ki! Ha a sors nagy örömöket hozott, elhozza a nagy szenvedéseket is. Persze lehet apró örömök és pirinyó bánatok között is élni. De érdemes? Popper Péter"

sunbeam írta...

Kedves Zita - mert, hiába titkolod...
Ezt a sort Rád értettem, ha kicsit tudnál gondolkozni, akkor meg is értetted volna:

jol erzem magam a boromben, nem piszkalok senkit azert mert nem vagyok megelegedve a sajat eletemmel.

Én jól érzem magam és ÉN nem piszkálok senkit sem, veled ellentétben, mert nyilvánvalóan te nem vagy megelégedve a saját életeddel. Néha gondolkozz is és olvass a sorok között :).

kozmetikus írta...

Ezen látszik,hogy nem egyedül fogalmaztad :)

sunbeam írta...

Ugy látom tényleg gondok vannak nálad :D, szerinted mással iratom meg a dolgaim? :DD Ezek szerint te igen :D. en ezt a vitat lezartam, nem vagyok hajlando tobbet fecserelni rad a draga idombol. sztem te is foglalkozz magaddal. keress egy orvost pl.

virág írta...

A kommentek törlése gyakorlatigal minden bizonyít...

Unknown írta...

nagyon csini :)

Bodonyi Bianka írta...

Gyönyörűen sminkelsz!!!! :)

Petra írta...

Imádom! :) Nagyon szépek a színek!

sunbeam írta...

Köszönöm csajszik :)