20 november 2011

Nap kérdése

Sziasztok!

Most egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok - főleg azokhoz, akik önbarnítanak, hogy milyen módszerrel teszitek ezt?
Nos, a szolit kerülni szeretném, a barnító krémeket meguntam (Dove, Johnsson), az essence barnító kendője meg már nem igazán megvásárolható. És nem is olyan tartós... Tehát tartósabb megoldást keresek, van ötletetek? :)

Ui: Nem igazán érkeznek sminkek a nyereményjátékra :(.

6 megjegyzés:

Viki írta...

Helló!
Én az UV mentes barnulást tudom javasolni. http://www.uvmentesbarnulas.hu/ Szerintem nagyon szép eredményt lehet elérni vele.

Névtelen írta...

Hmm..ez engem is érdekelne. Én nemrég voltam egyszer szoliban így két év után, de nem is nagyon szeretnék visszaszokni, viszont jó lenne, ha olyan szép barna lennék mint nyáron. Ezt az UV mentes barnulást én szívesen kipróbálnám, de olyan drága, és szerintem nem lehet vele tartós végeredményt elérni...:/

Viki írta...

Igaz, hogy 3000 Ft alkalmanként, de nekem pl 2 hétig szép színem volt és normálisan kopott. De lehet hozzá kapni mindenféle krémeket amikkel hosszabbítani a tartósságát. (nem vagyok forgalmazó csak próbáltam :D)

Ayesha írta...

Essence barnító kendők?:)

Ayesha írta...

jaj bocs, tök figyelmetlen vagyok, szóval az már hiánycikk...
akkor nekem sincs jobb ötletem, mint az UV mentes. Viszont amikor szoliztam, még azzal próbálkoztam, hogy béta-karotint szedtem, hogy tartósabb legyen a színem. Valamennyire használt is:)

sunbeam írta...

UV mentes, hmmhmm... Lehet kipróbálom meg utána olvasok.
Még valami egyéb krém, vagy spray, amit ismertek?