16 május 2011

L.A. Monday: L. A. Girl - Immense szempillaspirál

Szempillaspirálokból igen jól áll a készletem, ám ilyenem még nem volt, így külön örültem neki. Az összes szempillaspirálom hatalmas, műszempilla-hatású pillákat varázsol (ez volt a "pillamondat" :D), de az L.A. Girl Immense terméke nem ilyen. Végre egy olyan spirál, ami tökéletes egy visszafogottabb hétköznapra is.


További képek a bejegyzés folytatásában
Nagyon tetszik a csomagolása, hogy egy műanyag dobozkában van, így biztos lehetsz abban a vásárláskor, hogy senki nem nyitotta ki előtted. Kellően le van ragasztva, így már meggondolja az ember, hogy kinyissa e, mielőtt megveszi. Szeretem, ha így be van csomagolva egy termék.A spirál is igényes, szintén rózsaszín, ahogy a dobozkája is. 


A spirálnak ferde feje van, mellyel nagyon könnyen ki tudtam festeni a pilláimat, szépen oda lehet vele férni, egészen közel a tövekhez is.Kifestés után hamar megszáradt. Amit ígér: hosszú és természetes pillákat. Nos, ezt teljes mértékben teljesíti. Nem csomósodik össze és nem is pereg le a nap végére a festék, a pillasor alá. Könnyű vele dolgozni, én 2-3-szor húztam át a szempilláimat. 

Előtte:


Utána: Nekem az egyik kedvenc termékem lett ez a spirál, nagyon tetszik a végeredmény, hogy természetes, ám mégis hosszú és ívelt pillákat ad. 

Milyen szempillaspirált szerettek jobban? Az ilyet, vagy a műszempilla - hatásút? 

A véleményem kifejtésében nem befolyásol, hogy az L.A. Makeup-tól kaptam a terméket. A valódi tapasztalataimat írom le minden bejegyzésben :).

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ilyet biztos hogy vennem kell:) Én is jobban szeretem a természetesebb pillákat, ami tényleg nem csomós stb... Nagyon szép!:)

aries ☆ írta...

Hétköznapokra az ilyet sokkal, de sokkal jobban szeretem. Buliba tökéletes a műszempilla hatás, vagy hétköznapokra esetleg olyankor, ha semmi más smink nincs rajtam alapozó és púderen kívül. :D
Nagyon tetszik, azt hiszem be kell egyet szereznem. Csak ezzel a rózsaszín csomagolással nem vagyok kibékülve, nagyon girly girl. :D

Rami írta...

én a műszempilla hatásért vagyok oda, de kivételesen ez is tetszik:)

Rita írta...

De jó, én is mostanában rákattantam a natúr szem erős rúzs kombóra és olyan soknak érzem hozzá a spirálomat :) Árat nem tudtok? A honlapon nem találom :/ (egyébként nem találok rajta semmit a szemhéjalapozót sem :/)

gabriella írta...

1790Ft az ára! Ez a termék és az újak még nincsenek fent de az üzletekben megtalálhatóak. Ha esetleg rendelnél az új termékekből küldjél emailt az info@lamakeup.eu ra és ott készséggel segítenek Neked!

Rabbit írta...

a zoom fast black lash a kedvencem a mac-től. elég sok fajtát kipróbáltam már, de attól lett a legszebb a szempillám (hosszú és íves).

Rita írta...

Köszönöm, kedves vagy, de debreceni vagyok, szóval majd bemegyek és körülnézek, csak szeretek előtte mindent netten lecsekkolni :D mert ott a pultnál már nem szeretek nézelődni :D:D

Ivy írta...

Szia :)

Nagyon tetszik ez a természetes hatás, sőt engem a csomagolás is megfogott, annyira szép. Köszönöm, hogy megosztottad, amint lehet beruházok egy ilyen szempillaspirálra.

sunbeam írta...

De örülök, hogy tetszik nektek is! Rajtam ma is ez volt, és sokan megdicsérték :))). Imádom :)

sunbeam írta...

Köszönöm Gabi, hogy kisegítettél az árban :)