09 január 2011

Stílusos blogger díj

Köszönöm minden kedves Bloggerinának, aki megajándékozott a 'Stylish Blogger Award' címmel.
Nem szerettem volna kiposztolni, mert nem vagyok benne biztos, hogy érdekel titeket 7 dolog rólam, de megtisztelem a bloggereket azzal, akiktől kaptam, hogy teljesítem a küldetést :).

Az is feladat, hogy 15 blognak adjam át a díjat, és igaz, hogy már mindenki megkapta, de én azért mégis felírnám, hogy kiknek szánom :).

Bejegyzés folytatása:


Sorrend nem fontos, ugyanis egyformán a szívemhez nőtt mindegyik blog.
sminkkel.com - tudom,tudom nem blog, de jár a díj :)
http://puderfelho.blogspot.com/
http://charmmymaggie.blogspot.com/
http://livinpretty.blogspot.com/
http://makeup-barbie.blogspot.com/
http://babusbeauty.blogspot.com/
http://kissandlips.blogspot.com/
http://instantfashionhungary.blogspot.com/
http://zsadankastyle.blogspot.com/
http://lumenablog.blogspot.com/
http://makeup-lounge.blogspot.com/
http://kocsistekla.blogspot.com/
http://www.glitterdollz7.co.uk/
http://pannahopemakeup.blogspot.com/
http://cherylsbeautyblog.blogspot.com/

Következzen 7 érdekesség rólam:

1. Barátaim szerint szeretem kipróbálni a Szegedi Tudományegyetem össze karját :). Olasz tolmácsnak készültem, de iskolaváltás miatt nem tudtam olaszból emelt szintű érettségit letenni. Kommunikáció és médiatudományra szerettem volna menni, de engedtem a környezetemnek és lebeszéltek róla. Így kerültem gazdaságinformatikusi szakra. Viszont nem találtam a helyem és 3 év után befejeztem, nem diplomáztam le. Tavaly ilyenkor volt a nagy dilemma, hogy akkor mégis melyik szakra menjek. Az álmom az volt, hogy tervezőgrafikus legyek, ezzel foglalkozom már egy ideje, viszont az csak Pesten van. Oda jelentkeztem első helyen, de év közben rá kellett jönnöm, hogy nem tudnék ott élni, Szegedre húz a szívem. Így helycserés támadással a Kommunikáció és médiatudomány lett az első helyen. Tavasszal letettem az olasz nyelvvizsgát, mely segített abban, hogy felvegyenek kommunikációra. Így most ott vagyok elsőéves. Viszont szeptembertől párhuzamos képzésben jelentkezem a GTK-ra, kereskedelem és marketingre :). Így ez lesz a harmadik kar, amelyet megismerek :) (TTIK, BTK, GTK).

2. Sminkeléssel komolyabban 1 éve foglalkozom, amióta saját keresetem van és megtehetem, hogy vásároljak magamnak sminkes termékeket. Azóta viszont megállíthatatlan a smink mániám, szeretnék ezzel foglalkozni a jövőben is, szeretnék sminkesként elhelyezkedni, de nem főállásban.
Maradva a kézműves dolgoknál, művészeti gimnáziumba jártam, ahol tűzzománcoztam. Voltak külföldön is kiállítva műveim. Érdekességként, szüleim sírva fakadtak, amikor oviban meglátták az első rajzomat, hogy milyen béna :D. Miből lesz a cserebogár :).
sunbeamdesign.blogspot.com -> itt találhattok néhány munkámat még a kezdetektől, sajnos már nem töltögetem fel az újakat, pedig azok lennének az érdekesek, hogy mennyit fejlődtem mondjuk az első munkám óta. Siralmas dolgok is vannak fent, kritikával csak óvatosan :).

3. Mivel a tervezőgrafikusi álom ugrott, így jött a B terv, miszerint magazin szerkesztéssel szeretnék foglalkozni. Szegeden erre sajnos nincs sok lehetőség, ugyanis divat magazinok érdekelnének, nem helyi hírújságok. Kialakuló projectben van egy egyetemi divatlap elkészítése, ebben a jelenlegi munkahelyem fog segíteni, amely szintén egy egyetemi lap. Itt újságíróként és grafikusként dolgozom. Emellett még a JURA-nak dolgozom, mint promóter.
2 hónapja végre címlapszerkesztéssel is foglalkozom :). Imádom csinálni :).

4. 2007-ben bálkirálynő lettem a szalagavató bálunkon, majd ősszel az egyetemi gólyabálon is megnyertem ezt a címet. 2008-ban megválasztottak Miss Hungary University-nek, mely nem egy átalagos szépségverseny volt, sőt nem is az volt. A legfontosabb az volt, ki mit tud tenni a környezetéért, az emberekért. Szerepelni, előadást tartani és jótékonykodni kellett. A világdöntő Koreában lett volna, de sajnos az akkori háborúk és körülmények miatt ez elmaradt. 2008 tavaszában még jelentkeztem egy szépségversenyre, az egyetemi szintű volt, ahol ötödik lettem. És ezzel abba is maradt a szépségverseny pályafutásom :).

5. Egyébként egy kisvárosban élek, dinnyézéssel foglalkozunk. Van egy kutyuskám, akit imádok. Ő egy spániel és puli keveréke, Kócosnak hívják:

6. Az országba levő helyzet miatt egyre jobban felerősödik benne, hogy szeretnék külföldre menni, ha nem is véglegesen, de pár évre. Persze ez elsősorban a páromtól függ :). Németország lenne a célpont, bátyám is ott dolgozik. Az örök szerelem azonban Olaszországhoz fűz. Imádok utazni, sok országot megjártam már. Idén minden bizonnyal Málta és Spanyolország lesz a célpont. És még ki tudja mi :). Szerencsére a párom is imád utazni, igaz ő ezerszer több helyen volt, mint én, de minden évben elmegyünk ketten is valahova.

7. Gyűjtöm a cipőket. Hetvenvalahány párnál megálltam azonban, már nem számolom hol tartok. Ez fél éve volt :). Persze lehet, hogy másnak több van :D

Köszi, hogy elolvastátok :)

4 megjegyzés:

Maggie írta...

hu ez a cipő gyűjtemény jól hangzik:Degyszer csinálhatnál egy kis áttekintést egy bejegyzés keretein belül:D

sunbeam írta...

Tervbe van véve, de megvárom amíg megveszem a fényképezőt :).

De nem szeretném mindet, csak a kedvenceket - az se kevés :D

Lumena írta...

Köszönöm a díjat! :)
Hol szoktál cipőt vásárolni?

sunbeam írta...

Cipőt vásárolni kb. mindenhol szoktam. Nincs kedvenc boltom, de talán a Bershka cipőket szeretem a legjobban, olyan jóó magas a sarkuk :). De mindenhonnan vásárolok, ahol találok szépet :). Neten még nem mertem vásárolni :/