03 december 2010

Nap kérdése

Szerbusztok :).

Ismét egy Nap kérdése, de most nyilvánosan. Így mások is kapnak ötletet, nemcsak én :).

Ti milyen szemhéjalapozót használtok?

Nekem van egy saját készítésű, egy felturbózott és egy E.L.F. Az elf egyértelműen a legjobb a 3 közül, hiszen hozzáértők készítették. Tökéletes :). És másfél font :). 

13 megjegyzés:

Babus írta...

Én a Nyx szemhéjalapozóját ( skin tone színben ) használom legtöbbször, nagyon jó szerintem. Meg van még egy Benefit ( lemon aid ) amit szeretek.
Isadorát használtam még, de sajnos az nekem nem vált be.

Rita írta...

Kyrolan és Artdeco, előbbi bőrszínű, másik fényesebb. Mindkettőt szeretem nagyon :)

zsuzso100 írta...

Nekem is elf van!
Te mennyit viszel fel belőle? Én úgy csinálom, hogy kicsit rakok az "ecsettel" és ujjal elkenegetem, de néha kissé darabos lesz, de tényleg nem vészes, csak nem tudom, mit nem csinálok jól.

Annus21 írta...

ArtDeco, a BeYu is kipróbáltam de nekem az nem vált be.

Niki | www.nizzka.com írta...

Nekem Artdeco van de már szeretnék kipróbálni más fajtákat is,mert már hagyott cserben párszor :((( muszáj leszek valami drágábba belefektetni hogy tényleg tökéletes legyen :)))

Tímea írta...

Urban Decay vagy Too Faced. Az elobbi jobb, surubb az allaga is. Aki a folyekonyabb allagut szereti, annak az utobbit ajanlom. Nekem erosebb sminkeknel az UD jobban bevalt, viszont egyszerubb sminkekhez a TF is megteszi, meg ez folyekonyabb is, ezert pl tussal nem mennek ra..

Bogca írta...

Artdecom van, az illatmentes, és szeretem nagyon.

Lily írta...

Csak korrektort rakok a szemhéjamra alapnak. De mivel a szemhéjpúder fennmarad így estig, nem is igazán érzek késztetést, hogy vegyek egy igazi alapot drágán.
Meg az essence tubusos metal glam folyékony szemhéjfestékét használom még néha alapnak.

bettynova írta...

Elf vagy Artdeco
Mindkettővel maximálisan meg vagyok elégedve. Eddig még egyik sem hagyott cserben, soha!! Mindkettőt használtam már 40 fok fölötti melegben, fürödtem vele Balcsiban-tengerben. Nem is akarok mást kipróbálni.

sunbeam írta...

@Zsuzsi Én is hasonlóan szoktam felvinni, ecsettel felviszek valamennyit, és az ujjaimmal eldolgozom. VIszont nekem nem csomós. Tökéletes állaga van :).

Sasha írta...

Szia! Bár nem ehhez a bejegyzéshez tartozik, de azért megkérdezem: Ha az elf honlapjáról rendelek, akkor hogyan kell fizetni, illetve, hogy miben vonja le a vételárat, fontban vagy dollárban??? és kb. mennyi a szállítás Mo.ra, mert eddig igazából azért nem mertem rendelni, mert most ugye a font drága, és inkább emiatt kérdezem!!! Köszi előre is!! :D

sunbeam írta...

@Sasha
Szia :). Dombornyomott kártyával tudsz fizetni. A főoldalon fel vannak tüntetve, hogy milyen kártyákkal tudsz fizetni. Azt, hogy mennyi a szállítás, (kb. 3.5Font) én úgy szoktam kiszámolni, hogy beírom gugliba: 3.5 pound in huf és kiadja, hogy mi a középárfolyam. Amit levon a kártyádról az ettől minimális értékben fog eltérni. Paypal-nél megint más a helyzet, oda érdemes regisztrálni. Nagyjából ennyi. Ja és sokszor van free shipping az elfnél, célszerű megvárni.

Sasha írta...

Köszönöm szépen a válaszodat! Igaziból azért kérdeztem, mert karácsonyra szeretném magamat meglepni pár dologgal, és addigra remélem lesz free shipping is. :D Bízom benne. :D