16 november 2010

Natúr sminkek tavaszra

A jövő tavaszi/nyári trendeket már bemutatták, a legtöbbször natúr sminkben léptek a kifutóra a modellek. A 'hogyanról' már volt egy bejegyzés, itt. Nem véletlen,hogy az erősebb sminket sokan mellőzték, ugyanis most éppen az a trendi, hogy minden olyan természetes. A szép és ápolt arc mindig is stílusos lesz, erre törekedni a legcélszerűbb.
Képek forrása: style.it
Proenza Schouler, modell: Ginta Lapina

Ötletek a natúr sminkhez és képek a tovább után.

A júniusi bejegyzésben említetteken kívül van még pár trükk, amit érdemes alkalmazni.
Árnyékolás
- Miután folyékony alapozóval lealapoztad az arcod, célszerű árnyékolni - ez minden smink titka is egyben. A szemek alá rózsaszínes, a piros foltokra türkizes színű korrektort célszerű kenni. Erre a célra tökéletesen megfelel az essence 3 az 1-ben korrektorja. Az arccsontok alá sötétebb alapozót vigyünk fel, valamint a hajtövek és az áll alá is ugyanezt a tónust használhatjuk. Ezután a bőrödnél kb. 2 árnyalattal világosabb korrektorral kenhetsz még a szemed alá, ha az előzőleg említett korrektorral nem rendelkezel. Az orrnyeregre és az állra is ebből az árnyalatból kenj, majd szépen dolgozd el, ne látszódjanak a kontúrok. A végén pedig fixálás céljából jöhet a púder, illetve egy kis bronzosító az arccsont alá - ha éppen az ovális formát szeretnéd elérni.
Fehér szemceruza
Ezzel bátran emeld ki a szemzugod, illetve emeld ki az arccsontod feletti részt is. A vízvonalról se sajnáld a fehéret, optikailag szépen megnagyítja a szemeket.

És a képek:

Alberta Ferretti, modell: Natasha Poly
modell: Anastasia Kuznetsova, 3.1 Phillip Lim
modell: Anja Rubik, Michael Kors
Balmain, modell: Anja Rubik
Bottega Veneta, modell: Liu Wen
modell: Esme Wissels, Alexander McQueen
Stella McCartney
Thakoon

Nincsenek megjegyzések: