20 november 2010

Kiegészítők tavaszra és nyárra - fejdíszek

Már volt egy hasonló bejegyzésem a 2011-es kiegészítőkről, de most kicsit részletesebben mennék bele a témába. Ami legjellemzőbb volt az a szemüveg, a kalap, vagy bármilyen fejdísz, illetve a táska, ami sosem hiányozhat. Most a fejfedőkre következik ötlettár.
(Katt a képre, hogy lásd, melyik divatházé a kiegészítő, képek forrása: style.it)Katt a cikkért:
Fejdíszek terén igen színes a választék. Természetesen a kalap, ami a legtöbb helyen megjelent. Ennek különböző fajtái voltak, az egyszerű kalap formától kezdve, a bonyolult sapkáig. A színek nem hiányozhatnak, az egyszínű darab igen ritka volt.

A fejdíszeknél maradva, a fejkendő is megmutatta magát. A jezsuita leányokon szoktam látni  ilyen helyzetben a kendőt, mint itt az első képen. A pöttyös pin-up stílusú fejfedő pedig úgy látszik, sosem megy ki a divatból.
Az Armani-nál megjelenő turbán nekem nagyon nagy kedvencem.

És nem maradhatnak el az érdekes és felfoghatatlan kiegészítők. Gondolok itt a "madár-által-lesz*rt" hajra, a fogalmam sincs milyen anyagból készült lapát, a copfba szúrva. Van itt minden, mint karácsonykor.


A hajpántok is reneszánszukat érik, ez a Blair Waldorfos (gossip girl) hajpán különös kedvenc. Szegediek! Ha szeretitek az ilyen hajpántokat, akkor a Nagyáruházban, a Printkerrel szemben lévő kiegészítősnél találtok ilyet, pár száz forintért! A nyereményjátékban lehet majd nyerni ilyen hajpántot is :).

1 megjegyzés:

Izabell írta...

Wow! beautiful pictures!
www.itsbellatime.blogspot.com