03 október 2010

Milánói Divathét folytatása

Az előző bejegyzés után maradt még jó néhány tervező, most ők következnek.

Elsőként a Dolce&Gabbana jövő tavaszi és nyári kollekciójára esett a választásom, ugyanis megmutatta, hogy csupa fehér ruhából is lehet izgalmas, gyönyörű, nőies és letisztult összeállításokat kreálni. A D&G 2011-es kollekciója után mindenképpen felüdülés ezt a vonalat látni. Természetesen helyet kapott pár fekete és bronz színű darab is, de főként a fehéré volt a szerep és a csipkéjé. Nem tagadom, némelyik ruha inkább terítőre hasonlít, de nem gond :). Az ékszerek mindenképpen vitték a prímet, nagyon szépen érvényesült az arany a fehéren.
Képek forrása: style.it
Ezzel totális ellentétben áll Roberto Cavalli tavasz/nyár-i kollekciója, ugyanis ő azt mutatta meg, hogyan lehet olcsó, össze-vissza és letisztultságmentes ruhákat kreálni.
Giorgia Armani is az egyszínűségnél maradt, ő azonban a mélykék, királykék kombinációkkal élt. Gyönyörű és elegáns ruhákkal találkozhatunk, amelyek részleteiben ki vannak dolgozva. A turbánok emlékeztetnek a SATC második részére, és jó érzéssel töltenek el. Az arab világot a cipőkön és a ruhákon is megjelenítette, érdekes kompozíciót keltve a kék használatával. Erről az országról mindig az élénk arany és meleg színek jutnak eszembe, ám ezt Armani most átvariálta :).  Élőben még mesésebb lehetett, irigylem azokat akik láthatták :).
nowfashion.comVersus: végletekhez kötött. Egyszer undorító, és jellemtelen ruhákat láthattunk, még közönségesebb mintákkal és színekkel, majd felettébb színes és izgalmas összeállításokat.
Dsquared2, az örök kedvenc Milánóban. Következő melegebb szezonra egy klasszikus, Beatles-es, cipő-zoknis (kicsit undi), piknikezős, hétköznapibb kollekció született. Fő kiegészítője a kalap és az SZTK-s szemüveg. A show végére átalakult a történet, ugyanis megjelentek a nőiesebb, elegánsabb formák, így az estélyi is.Szín- és formakavalkád a Missoni 2011-es kollekciójában.
Forrás: stlye.it

1 megjegyzés:

bettynova írta...

Nálam is a D&G a favorit. Nekem ilyen a tavasz és a nyár, könnyed, világos, csak magamra kapok valami kellemes anyagú ruhát és megyek. Kiegészítők!! Egyszerű, valamilyen semleges színű smink. Ezt mind megtestesíti az olasz tervezőpáros kollekciója.
A többi hordhatatlan és ronda.
Szerintem.