18 október 2010

Érdekes kiegészítők jövő nyárra

Vége a divathétnek Párizsban is (egy ideje), nézzük meg részletesebben milyen kiegészítők vonultak fel a kifutókon. Elsősorban nem az volt a szempont, hogy a szép kiegészítőket mutassam meg, hanem azokat, amelyek nem mindennapiak és mindenképpen érdekesek. A cipők kivételt képeznek ezen állítás alól, ők szimplán gyönyörűek :). Képek forrása a style.com/it oldalak.

Christian Louboutin cipői most sem hoztak szégyent a tervezőre. A cipőkön megfigyelhetőek a tavaszi trendek. A minták és a színek kombinálása, pöttyös a csíkossal, a fényes hatás, a szegecsek és a fodrok. A tervező aláírása, a piros cipőtalp most sem marad el, habár már egyre több divatház utánozza. A mérőszalagból kialakított pántok különösen érdekesek és egyedülállóak :). Képeket készítette: Thierry Chomel
 Több kép a tovább után!
Delfina Delettrez kiegészítői különösen érdekesek. A levágott kézfej modell kicsit bizarr, de ábrázolja, amit kell :). Érdekes kialakításokkal találkozhatunk és nem mindennapi formákkal, gondolok itt a meztelen csiga gyűrűre :). Érdemes mindegyikre szánni egy kis időt:


A Swarovskit különsebben senkinek sem kell bemutatni. Már a hétköznapi ember számára is elérhető lett, azonban ezek a darabok még megmaradtak a luxuskategóriában.

Dries Van Noten cipői szintén részleteiben kidolgozottak, azonban a sarkakkal nem békültem ki. A táska egyszerűen gyönyörű, van ilyen természetesen már a porondon, de ez különösen szép.Hervé van der Straeten kiegészítői egy ókori korban élő, akár egyiptomi asszony ékszereire emlékeztetnek.

Nincsenek megjegyzések: