27 október 2010

10 gyönyörű sminktermék Karácsonyra

Sorra jelennek meg az ünnepi limitált smink kollekciók és nem győzünk gyönyörködni bennük :). Először 5 terméket szerettem volna megmutatni nektek 5 márkától, de 10 termékre bővítettem a listát, és 8 márkára :). A forrás a márkák saját oldala, illetve ez.

Ez a Laura Mercier retikül magában foglalja az összes olyan színt, amellyel tökéletes őszi arcot varázsolhatunk magunknak, a Föld színeiből. Tartalmaz 6 barna szemhéj árnyalót, 1 világos rózsaszín pirosítót, 1 világos natúr szájfényt, szemceruzát, szempillaspirált és egy ecsetet. Természetes bájunkat szépen kiemelik ezek a színek. (további termékek itt.)
(Laura Mercier Holiday 2010 Makeup Collection)
Fall Favorites Color Clutch

Bobbi Brown termékei mindig híresek a tökéletességről - kivéve amikor nem :P. De a gyönyörű színeiről mindenképp. Talán az ő szemhéj palettái a legszebbek, de még korántsem látott Napvilágot minden kollekciót, tehát korai még ezt kijelenteni. Nehéz volt a legszebbeket kiválasztani, de megbirkóztam vele. Összes.
(Bobbi Brown 2010 Holiday Makeup Collection)
Smoldering Eye Palette

Crystal Eye Palette

A NARS nem újított túl sokat, a megszokott színekkel találkozhatunk, de ők sem maradhattak ki a sorból, akik piacra dobnak egy ünnepi kollekciót. És ez az arany szemhéjfesték sem maradhat ki:
(NARS Holiday 2010 Makeup Collection)
Etrusque Single Eyeshadow

Igaz, hogy Bobbi Brown kollekciójában is hasonló szemhéjpaletta van, de ez a 3 szín így együtt nagyon üt. Egyébként már a Clarins cég házánál vagyunk, kampányképekkel annyira még nem rendelkezünk, de a csomagolás az isteni :).
(Clarins Barocco Makeup Collection for Holiday 2010)
Clarins Barocco Eye Colour Trio

Maradva még a szemfestékeknél, nézzük Guerlain gyönyörű csomagolású előzetes fotóit. A színek minden bizonnyal szerepelnek más, egyébként is kapható palettán, de mindenképpen megér egy képet. A fotók nagyon jól komponáltak, gyönyörű karácsonyi arany színekben pompáznak.
(Guerlain Les Ors Makeup Collection for Holiday 2010) 
Ombre Eclat 4 Shades Velours D’Or
Az Artdeco palettán találhatunk 1-2 színt, ami nem a megszokott 'karácsonybarna', gondolok itt a fenyőzöldre. A csomagolás mindenképpen gyönyörű, a színek is. Viszont minden kollekcióban megtalálható ez is, ezért nem is őt linkeltem, hanem az alábbi virágos és nonfiguratív mintázatú lila és barna árnyalatokat :). Az előzőleg említett paletta itt(makeup4all). 
(Artdeco Glam Art Collection For Holiday 2010)

Artdeco Glam Stars Eyelights

  L'Wren Scott idén a Lancome-mal társult. A kollekciótól nem dobtam hátast, de a csomagolás az aranyos. Ez a rúzs viszont kötelező:
(L'Wren Scott For Lancome Holiday Makeup Collection 2010)

Lancome L’Absolu Rouge Lipstick

Giorgio Armani Beauty Gold Rush kollekciójából sem látott még sok kép internetet, egyelőre a rúzsok kerültek a nyilvánosság elé. Ez a tűzpiros-korall rúzs szintén kötelező darab akár karácsonyra, akár örök életre :). Azt már mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy innen választ, vagy egy barátibb lehetőséget keres :).


A NARS Little Darling elnevezésű rúzsa szintén megér egy misét azoknak, akik nem igazán kedvelik az erős színeket. Következzen egy gyönyörű gyöngyházfényes rúzs:
Little Darling Lipstick3 megjegyzés:

Totálisan Álnév írta...

Az utolsó rúzs csodaszép! Még a Bobbi Brown paletta, ami nagyon tetszik :D

m. írta...

nekem is a Bobbi Brown tetszik a legjobban:)

sunbeam írta...

Nálam is az viszi a prímet. Nézzétek meg a többit is, csodaszépek. Linkeltem a többi BB terméket is. :)