25 szeptember 2010

Milánói Divathét

Számomra ez a hét legizgalmasabb, a kedvenc tervezőim nagy része itt telepedett le. Sok csalódás is volt köztük, de azért nem mind :). Következzen sok-sok tervező és sok-sok kép. Alberta Ferreti igazán tudja mi a nőies és a romantikus. Tavasz/nyári kollekciójában a hideg és a földszínek uralkodnak leginkább. Lágy és kellemes ruhák születtek, a többi képet itt találjátok: katt. Olyan 'olaszos' az egész és ettől tetszik a legjobban. Így lehet a barna és a szürke is igazán vibráló és nőies!

 Katt:A D&G show-n igazán tavasziasan érezhették magukat a résztvevők. Már csak a kis kosárka és a pezsgő hiányzott a piknikhez. Biztosra ment a D&G háza mert mindent virággal borított be és mivel lehet jobban eladni egy tavaszi kollekciót, mint a természettel. Gondolom nemsokára a high-fashion boltok is ellesik és minden ismét virágozni fog a polcokon. Hajrá H&M és társai... Aki szereti az ilyen stílust és még romantikus is, ő biztosan élvezni fogja az egészet. Valóban voltak gyönyörű ruhák, de ennyire azért nem kellett volna biztosra menni.
Azért a piros kockás ruha elég erőteljesen egy bajor tehenészlány ruházatára hasonlít. És a kendőt sem tudom még hova tenni. Több kép: itt.Gucci... Imádom a cipőket, a színeket, a ruhákat, a fazont! Mindet! Nagyon jó lett :). Azok a nadrágok... <3 Összes kép innen.
Gianfranco Ferre 2011-es tavasz/nyári kollekciója a másik, amely teljesen lázba hozott. Az egész igazán nőies, de mégis ütős. Glamúros, rockos és szexi.
style.it
 A Versace jövő évi tavaszi és nyári kollekciója Egyiptom világát idézi számomra a ruhák kialakítása és mintái miatt. Egyébként nem egy nagy szám :(, van azért pár igazán szép ruha, de nem ez lesz a kedvenc szezon a Versace-től.
Nincsenek megjegyzések: