13 szeptember 2010

Diane von Furstenberg 2011 tavasz/nyár

A New York-i divathét nemrég vette kezdetét, azonban eddig nem sok tervező volt, aki újat mutatott volna. Szokásos színek, formák, merész fazonok. Ma már elég nehéz olyat tervezni, amit még ne láttunk volna, főleg így, hogy kb. minden divat. Persze a stílus nem feltétlen társul a divathoz az utcákon, ezért is jó néha csemegézni a divatbemutatók világából. Most Diane von Furstenberg kollekciójából következik néhány kép.


Ami leginkább jellemezte a ruhákat, azok a minták. Amőba és puzzle foltokat vélhetünk felfedezni a modelleken a legszebb színekkel társítva. A pasztell és a méltán nagy kedvenc teve szín ismét feltűnik a porondon, a lilát pedig egy-két helyen próbálja még feléleszteni, több-kevesebb sikerrel. A kék sem tűnik el, több árnyalatban is megjelenik. A saruk sem hiányozhatnak a repertoárból, ahogyan a mély dekoltázs sem.
Diane von Furstenberg hozza amit megszoktunk tőle, de a "hűdeisteni" hatás még ebből a kollekcióból is hiányzik. Nem mondom, hogy nem sikerült jól, de a tervezők megnehezítették a saját dolgukat azzal, hogy mindent divatba hoztak.

Nincsenek megjegyzések: