05 július 2010

Saruk 3 hónapra

Még nincs elkésve senki a nyári cipővásárlással, főleg, hogy itt vannak a nyári leárazások. Az itthoni boltok kínálatában nem mindig lehet megtalálni az álomcipőt, ezért aki szeret online rendelni, figyeljen :). Akik a boltban vásárlás hívei, a következő posztot fogják inkább kedvelni.
Tehát akkor következzen egy csokornyi kép az éterből. A képre kattintva kapsz információkat a cipellőről.

A szezon színeivel tarkított saru a Peony fantázianevet kapta és a KG by Kurt Geiger kollekció egyik darabja. Az ára 27.350 HUF (79 GBP) körül mozog.
Az Antik Batik fekete bőr 'Lola' szandija óarany gyöngydíszítést kapott és 33.685 HUF (97 GBP)-ba kerül (kb.).


A tavasz színei a Daniblack által tervezett sarun is visszaköszönnek. 23.110 HUF ($102)
Ez a Giuseppe Zanotti által tervezett Tapeet cipellő egy egyszerűbb kialakítású, aranylóan fénylő saru, amely a leírások szerint ugyanolyan kényelmes, mint amilyen stílusos :). Ára: 38.930 HUF ($171)
Asos Florence által tervezett, metálosan fénylő láncokkal díszített, hátul cipzáros gladiátor szandi 13.475 HUF ($59)-ért.
Egy szintén a sarok részen kialakított cipzáros szandi, amit a kivágások tesznek érdekessé és a színe sem utolsó. Oasis és 17.325 HUF ($76)-ba kerül, kb.
Következzen egy kifinomultabb cipellő, amit azok a hölgyek is kedvelhetnek, akik nem feltétlen vannak oda a bohókásabb, bonyolultabb kialakításért.
Színeiben is egyszerű ez a Pitanga tervezésű Marie névre keresztelt szandi. Akik az örök érvényű és életű cipőkre esküdnek, biztosan nem sajnálnak egy ilyen saruért 21.715 HUF (76 EUR)-ot.

Ismét egy nyári, bohókásabb cipő, amely kézzel készített. Amedeo Canfora által tervezett, klasszikus lemezekkel díszített és kicsit borsosabb áru, mint előző társai, ugyanis 56.450 HUF ($248).

2 megjegyzés:

Panka írta...

Oooo, az Antik Batik darabja nagyon tetszik...! Pont tegnap nezegettem egy hasonlo, bogyokbol allo gyurut is, ez valami uj megszallottsag lehet nalam... :)

sunbeam írta...

Nekem is az az egyik kedvencem :)