29 június 2010

Kék szemfestéket keresel? - tesztek

5 terméket vettem gorcső alá, 3 essence, 1 (hamis :() MAC, 1 Miss Rose.

Először nézzük a Miss Rosé-t. A szemhéjfesték+pirosító kombóból van, a 01-es. A tesztelt termékek közül a legszebben pigmentált és a legtartósabb díjat is megkapja. Ez tartalmazza a legtöbb csillámot, tehát aki inkább matt festék vágyik, nem fogja szeretni. 500-600 Ft. között volt 3 hónapja, most sajnos nem tudom.

A második körben két essence terméket festettem a kézfejemre. Az első kettő az új duo szemhéjpúder, a summer flirt fantázianévre hallgató 09-es árnyalat(699Ft.). Nem annyira intenzív, de ez nem feltétlen rossz hír. Kiemelésre tökéletes selymes textúrájú festékek. A harmadik az új mono szemfesték kollekcióból van, a wild at heart, a 11-es(499Ft.). Ez is szépen textúrált, könnyű felvitelű darab.
Egyiket sem a legegyszerűbb ecsettel felvinni, a szivacsos applikátor alkamasabb a feladatra. Tartós festékek és nem ülnek meg a szemráncokban. A kellő alapozás után...
Most következzen a "MAC", illetve egy újabb essence, csak a régi kollekcióból. A "MAC" hamis palettára a neten lehet szert tenni, de nem ajánlatos támogatni azokat az embereket, akik nem eredeti dolgokat árulnak, inkább vegyetek egy olcsóbb, minősig cuccot, mint ezt. Nem arról van szó, hogy nem jó, hanem arról, hogy hamis. Na de ennek nem itt van a helye, írtam egy posztot erről, olvassátok.
Ebben a palettában 2 kék árnyalatot találhatunk, ecsettel esélytelen felvinni. Az applikátor széttöri, de az ujjaddal tökéletesen fel lehet vinni. Világos, nem túl intenzív színek, viszont ezek is tartósak és szépen fénylenek.
Az essence duo szemfestéke, ami még a régiekből van, az állandó kedvencem. Nagyon szép, világos türkiz színű, kicsit zöldes, kicsit kékes. A párosított színével együtt, kiemelésre használom, illetve egy kék, füstös szem világosabb összetevőjének.
Szintén tartós és nem ül meg a szemráncokban.
A MAC-ről nem tudtam, hogy a paletta hamis, a vásárlás után olvasgattam a neten, úgyhogy ezért elnézést is kérek.

Nincsenek megjegyzések: