27 június 2010

A 2011-es férfi tavasz

A 2011-es férfi kollekció ha nem is a ruhák, de a pasik miatt annál inkább "kötelező". Azért következzen pár szó a modellekre felaggatott darabokról.
Ami nem hiányozhat egy férfi ruhatárából, az az öltöny. A következő tavaszra kaptak is pár tippet a tervezőktől. Megtalálhatjuk a klasszikus irányt, a zakó és a nadrág tökéletes párosítást, a megfelelő színekkel. Ami már egyre többet üti fel a fejét itthon is, a különböző színű öltöny összetevők párosítása, a kifutókon továbbra is megjelennek. Aki nem kedveli a zakókat, annak is adtak ihletet a divatházak egy-egy stílusosabb kabáttal. (Katt a képre és nagy lesz)
A hétköznapi szettek köszöntek leginkább vissza a képernyőn. Egyrészt a rövidnadrág -ing/póló kombináció, a sportos zakós összeállítás, valamint a hosszúnadrág - ing/póló.
A tervezők úgy gondolták, ha a nők követik a maszkulin vonalat, akkor a férfiaknak is kellene(?) a feminim vonalat. Ez egyrészt rettentően kiábrándító, másrészt bolondot és bohócot csináltak a férfi modellekből. Némely ruha borzalmas és nevetséges. Miről is beszélek? Sorolom: cicanadrág rövidnadrággal párosítva (nem új a Nap alatt), mell alatt ívelő atléta, haspóló, babydoll, stb.

Nincsenek megjegyzések: