30 május 2010

Júniusi sajtószemle - ELLE magazinok

Kristen Stewart az ELLE(US) címlapján. A nő nagyon uncsi, a fotósorozat egész jó, csak nem sok újat mutat. Fotós: Carter SmithUgyancsak a tengerentúli júniusi ELLE-ben szerepel Miranda Kerr is. Tetszenek a kék (photoshoppolt) szemei.
Fotózta: Mariano Vivanco


Modell: Yulia Kharlapanova. Fotós: Serge Leblon. Tökéletes fotóanyag, tökéletes fotós. A képek világa és stílusa is izgalmas, nem a megszokott dolgoktól hemzsegnek a lapok.
Tengerpartnál maradva: Ashley Smith. Fotós: Richard Bush. Miért nem szeretem a ritka fogsorú modelleket?

Kicsit keletebbre utazva, nézzük meg az orosz ELLE néhány lapját. A smink-fanoknak inkább kedvező fotósorozat főszereplője Isa Asklof. Fotózta: Marcin Tyszka.
Ugyancsak az oroszoknál maradva, egy inkább az ő stílusukra jellemző sorozat Marta Berzkalnával. Fotós szintén Marcin Tyszka. Szintén izgalmas képvilág.
A francia ELLE címlapján Lily Cole kelti a régmúlt mozijának illúzióját. Megvalósította: Kayt Jones.
A britek júniusi ELLE magazinja kicsit rendhagyóra sikeredett, ugyanis két címlapja van és nem reklám az első, mint azt mostanában, kihajthatós formában is láthatjuk itthon. A címlaplány Kylie Minouge, az első oldalon el van mosódva, a felirat azonban élesen látszódik: Come into my world. Lapozunk, és lám-lám, ott a címlap :). Ötletes az biztos.
A magazin mélyére nézve, megtudjuk, hogy Masha Novoselova "jó formában" van. Ezt alátámasztják egy fürdőruhás, forrónacis fotósorozattal is. Fotós: David Slijper.
Még tovább lapozva, kapunk pár ötletet Kim Noorda-tól, hogyan is öltözzünk fel, ha túrázni megyünk... a sivataghoz hasonló helyekre. (Fotós:Laurie Bartley)

Kicsit melegebb vizekre evezve, eljutunk Olaszországba is. A "covergirl" júniusban Behati Prinsloo, őt segítette Matt Jones egy remek fényképezőgéppel. A kisasszonnyal egy elég nagy lélegzetvételű képsorozatot állítottak össze. A helyszín változó, a hangulat is. A hölgyemény nagyon bájos és természetes. Semmi erőlködés. Minden jelenet el lett találva, a kutyával földön fetrengős kép pedig, egyszerűen imádnivaló. Nagyszerű sorozat lett.
Egyéb országok címlapjai:
Németország és Cindy Crawford

Lengyelország És J.Lo.

Csehország és Tori Praver

Dél-Afrika és Sarah Jessica Parker

Spanyolország és Genoveva Casanova

Kicsiny hazánk borítóján... Nos... Az újság 2. oldalán ez szerepel: "Címlapon: ???????" Ha kiderítem ki szerepel, fel is töltöm a képet.

Nincsenek megjegyzések: