01 április 2010

Színezd újra!

Ha tanácstalan vagy milyen körömlakkot újíts be, vagy éppen milyen színnel fesd be a körmödet, elég egy pillantást vetned az idei színtrendekre.
A fényes lakkok mellett megjelentek a matt színek is. Nekem egy matt körömről inkább az jut eszembe, hogy beteg és egészségtelen, ugyanis semmi természetes fénye nincs. De nem nagyon kell meglepődni az idei trenden, a zsíros (na jó, vizes) hatást keltő haj kifutón megjelenése után... A matt színek közül inkább a sötétebb tónusúak jelentek meg a boltokban, de természetesen - egy kis szerencsével - találhatsz a kedvedre valót.
A fényes lakkokra térve az idei divatszínek a nyerőek. Jöhet minden, ami a barna, ami emlékeztet a sivatagra, egy kis karamellre, vagy a tengerparti homokra. De a teveszín sem megvetendő :).

A füstös, szürkés színek vadabb megjelenéssel bírnak, így ne csodálkozzunk, ha megnézik a körmeinket :).

A türkiz szín, az őszi menta zöld színt váltja fel a nyáron. Tuti feltűnést keltesz egy - akár - fekete szettel az esti partin, ha türkizre fested a körmeid.


A mély smaragd, az éjszaka sötétkékjét és a padlizsánt hivatott helyettesíteni. Kaméleonnak tűnsz majd a körmeiddel, hiszen más-más színben ragyog, attól függően, hogy esik rá a fény.A Chanel divatház kifutóin a barack és a bézs színek lepték el a modellek körmeit.


Bátrabbaknak és igazán divatőrülteknek kötelező a zöld szín. Idei év nagy slágere, csak tudd viselni!! Ne sajnáld az időt megtalálni a legjobb színt, ami illik is hozzád.
A pasztell színek innen sem hiányozhatnak. Nagyon bájos hatást keltesz majd ezekkel az árnyalatokkal.A lila és a meggypiros idén is hódít, szerencsés választás, ha végképp tanácstalan vagy a színek terén.


Ha alkalomra festesz, akkor nem árt az öltözékedhez igazítani a színeket. Ami a legfontosabb, minden divat előtt:
- körmeid legyen ápoltak
- mindig tisztísd meg a piszoktól a felületet, a körömágyad (alatt is), valamint a bőröd és a körmöd alatt
- soha ne hagyj az előző színből semennyit, alaposan töröld le lemosóval
- ne rágd (!!!)
- ne hagyd lepattogni - természetesen, ha otthon vagy senkit nem zavar, de ha elmész emberek közé, ne kelts közönséges hatást a lepattogott körömlakkal (főleg ne, ha valami erős szín)
- ne sajnáld a körömápolót, nem bánod meg
- az okosok azt mondják, hogy 3 rétegnél te fessünk többet, hallgassunk rájuk (de akkor mi lesz az alap réteggel, hogy ne színeződjenek el a körmök? A legtöbb körömlakk nem fed igazán szépen,c sak 2 réteggel, plusz nem árt egy fedőlak... ez nálam 4 sor lakk)
Képek forrása: nailfanatic

Nincsenek megjegyzések: