03 március 2010

Cipővel az eső ellen

Mivel az időjárást manipulálni nem tudjuk, mint a Nyári Olimpiák idején tették - jobb is... - kénytelenek vagyunk olyan cuccokat magunkra húzni, amelyek megvédenek minket a viszontagságok alól. Hiába vennénk már elő csili-vili szandijainkat, kényelmes papucsainkat, még nincs itt az ideje. Ámbár csizmában megsülünk - máramelyikténylegmegfelelacélnak. Természetesen a gécsé a legjobb barátunk, a mocskos, esős időben, de áthidalva ezt a lehetőséget, más cipellők után kutattam. Feltételeim között hiába szerepelne a melegítés funkciója, amennyire 15 fokban kell, tudjuk, hogy még az is ritka ami nem ázik be. Elővéve minden jószándékot, és minden csoda spray-t beázás ellen, íme pár lábbeli, amelyek se nem téliek, se nem nyáriak. Tavasziak... (haha)

Van ugye a minduntig egekig áldott sportcipő. Kényelmes is, esztétikus is -máramikor -, szóóval jó. Kivéve ha full vászon.
Lacoste

New Yorker

Puma

Tisza

De ha nincs sportcipő, ha kicsit mazoisták vagyunk, és csinosabbak is akarunk lenni, akkor ezek jönnek:
Mango

Deichmann


Alberto Zago

Vagabond

Keresésem sikeresebb volt az itthon nem feltétlen kapható cipők körében. Ötletadónak ezek sem rosszak.... Ha pénztárcád engedi, katt a linkre és megrendelheted :).
Rain
Rain by lyeanyzo featuring ASOS

Nincsenek megjegyzések: