08 március 2010

82. Oscar

Számomra sok csalódást okozott a tegnapi Oscar gála. Sokak nem számítottak arra, hogy az Avatar, ami nézettséget döntött, és valóban elsőosztályú film, majd 3 díjjal ballag "csak" haza, míg a Bombák földjén tarol. De ez a blog, nem a filmeket hivatott kritizálni, így át is térek a ruhákra.

Sarah Jessica Parker ruhájáról először csak egy kis képet láttam, ahol a nyakdísz illetve az arc található, így gyorsan rá is kattintottam, mivel nagyon szépnek tűnt. De amint megláttam nagyban, el is keseredtem. Hálóing. Chanel ide vagy oda, ez nem Jessicanak lett kitalálva. Egyébként szépre sikeredett ezen alkalommal is, csak a ruha...

Demi Moore-nak igazán megmondhatta volna valaki, hogy húzza ki magát... A ruha szép, csak éppen beleolvad a nőbe.
(Versace)
Űűűrlény... a'la Kate Winslet
(Salvatore Ferragamo)
Jól lakott ovis. Felfalta a konyhát mielőtt elindult. Nem a legszerencsésebb póz a részére, az tuti. Oscar de la Renta ruhát viselt Cameron Diaz kisasszony. A második képen már egész mesésen néz ki.
Mariah Carey rendesen kirakta amilye van. Ejnye, ejnye. Dundi. Melltől lefele jól áll neki a Valentino ruha, ami nem a tervező hibája...
Diane Kruger ruhája, már sokkal jobb válsztás, mint az eddigi hölgyeké. A ruha sem mindennapi, és az előző Chanel-el ellentétben, jól is áll a viselőjének. Ez már megérdemel egy piros pontot.

Zoe Saldana most pudlinak öltözött. A levendula színek illenek a navi kisasszonyhoz, de a földet súroló szőrtömeg már nem kéne. (Givenchy) Csöppet erőltetett csak a mosolya... Ja és mekkora feneke van már ebben a ruhában?
Nicole Richie Reem Acra ruhában érkezett, de nem volt ideje átöltözni a gésa partiról...

Helen Mirren teljesen megfelelően öltözött fel, mind az alkalomhoz és mind a korához képest. Csak a ruha színe... Ajj, de nem bántom szegényt, mert eddig ő a best. (Badgley Mischka)

Rachel McAdams Elie Saab ruhája már felnőtt az alkalomhoz komolyságát illetően. Színekben is, formában is. Illik is hozzá, ékszerek is teljesen rendben. Még egy piros pont.
Kathy Ireland ruháján sokat gondolkoztam. Még most sem tudok dűlőre jutni, hogy tetszik e, vagy sem. Csinos is, szép is, csak valami ... valami nem jó.

Elizabeth Banks ruhája is csodaszép ... lenne rajta is, ha nem ilyen színű lenne. Mint aki a kihűlés szélén áll, kb úgy fest a ruhában. (Versace)

A csípőficamos J. Lo. Armani Privében. Egyébként teljesen jó, ha nem pózol ilyen hülyén. Szín is jól áll neki, meg a ruha is. Habár az amúgy sem kicsi fenekét, itt-ott nagyítja egy-két konfekciós számmal :D. De meg kell hagyni, a ruha meseszép.
Sandra Bullock-tól jó húzás volt ez a Marchesa ruha. Illenek a tónusok a bőrszínéhez, nem lett túlcifrázva sem az összeállítás. Csak a rúzs... :D Piros pontot ide is.

Georgina Chapman soksok piros pont!!!
Samantha Harris

Anna Kendrick

Nincsenek megjegyzések: