13 december 2009

Pre-Fall 2010 szemezgetés

Egy kis előzetes szemezgetés a 2010-re megálmodott trendekből.

Szerencsére az ősz beköszöntével sem felejtenek el színeket használni egyes tervezők. Nem ér minket nagy meglepetésként, hogy marad a csőszárú nadrág, a derékra kötött öv, és minden sláger darab. A fekete most is hódít, megszínezve más rgb kódokkal.

Carolina Herrera kollekciója nem a hétköznapi stílust szolgálja ki. Vörös szőnyegre illő ruhák és felsőbb osztályú karakterek találkoznak.
Burberry Prorsum kicsit sötétebb, fő színei a fekete és a barna. Imádnivaló kabátokkal találkozhatunk, és a ruhák is megérdemelnek egy-egy helyet a sorban.

Rachel Roy a pasztel színekben hisz, ellensúlyozva a színek egyszerűségét, a ruhák rafinált megoldásával. Remek párosítás, remek ruhák.

Michael Kors
Leginkább a 'kis feketék' érdemelnek 1-1 szót. Érdekes anyaghasználat és kialakítás. Jók. Ennyi.
Vera Wang, mintha nekem tervezett volna - bárcsak. Remekre szabott ruhák, egyébként semmi extra, vagy hűha. Éppen ezért tetszik, hogy semmi erőlködést nem látok, egy magamfajta egyetemista, szegedi lány is elhordhatná. Nagyon jó.
A végére Az abszolút kedvenc, és remekre sikeredett Versace - kollekció. Minden egyes darabja imádnivaló, fantáziadús, szexi, stílusos. Legjobb. Csillagosötös.(Karácsonyra kéremszépeeen:))

1 megjegyzés:

harmony írta...

a Versace mindent visz. imádom ezt a színt...