26 december 2009

Chanel Iman

MODELLkerESŐ III. rész. Főszerepben Chanel Iman.

Egyik nagy kedvencem az atlantai születésű szupermodell. Egzotikus külsejét az ereiben csörgedező afro-amerikai és koreai vérnek köszönheti. Karrierje a 2006-os Supermodel of the World-ön elért harmadi helyével kezdődött. A Ford ügynökség szervezte a versenyt, és kapott az alkalmon és le is szerződtette a leánykát. Abban az évben már DKNY, Nicole Miller és 3.1 Phillip Lim divatbemutatókon szerepelt. A 2007-es tavasz-nyári szezonban már Anna Sui, Bottege Veneta, D&G és Marc Jacobs kifutóin lépdelt. Ezek után már nem volt megállás, jött Christian Dior, Christian Lacroix, Giambattista Valli, Hermès, Jean Paul Gaultier, John Galliano, Louis Vuitton, Oscar de la Renta, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Yves Saint Laurent.
A 2007-es amerikai Vogue címlapján szerepelt a hozzá hasonló "új topmodellekkel", mint pl: Doutzen Kroes, Caroline Trentini, Raquel Zimmermann, Sasha Pivovarova, Agyness Deyn, Coco Rocha, Jessica Stam, Hilary Rhoda, és Lily Donaldson.
Szerepelt a Tyra Banks Show-ban, a Teen Vouge és a New York Post's címlapján. Ezév szeptemberében az America's Next Top Model-ben zsűrizett.
1 hónapja pedig Victoria's Secret angyalka volt.
Forrás.

Victoria's Secret

Facebook


Wikipédia


Jourdan Dunn-nal a Teen Vouge címlapján


Chanel Iman az ID Magazin Májusi címlapján
L.A.M.B. Spring 2008
A Christian Dior Haute Couture Spring Summer 2008-as bemutatón
Hermés Spring 2010 Ready-to-Wear


Dsquared² Spring 2010 Ready-to-Wear

Gucci Spring 2010 Ready-to-Wear
Anna Sui Spring 2010 Ready-to-Wear
Badgley Mischka Spring 2010 Ready-to-Wear

Nincsenek megjegyzések: