13 szeptember 2009

NYC. 3. nap

Helyszín változatlan, csak egy napot ugrottunk. A Divat hetén tegnap sem maradtunk szép ruhák nélkül. A tervezők igazán kitetettek magukért, 1-2 kivétel persze most is erősíti a szabályt. Ismételten a teljesség igénye nélkül egy kis összeállítás a szombati nap legjobbjaiból.

Amikor a Lacoste modelljei ellepték a kifutót, olyan érzése lehetett a Tisztelt jelenlévőnek, mintha egy szép tavaszi napba pottyant volna. Napsütés, kék tenger, kék ég. A 2 fő szín ugyanis a sárga és a kék a kollekcióban.
Georges Chakra ruhái akár egy estélyi ruha kollekció is lehetne. A csodás ruhák, a színek, valamint az egyes darabok kialakítása kitűnően kiemelik minden nő szépségét. És a sminkek erre csak rátettek egy lapáttal :). Kritikát nem kérek a modellek szépségét illetően...

A sportos és alkalmi ruhák után, az Adam tavaszi ruhái láttán kicsit lazábbra vehetjük a figurát. Egy kellemes, utcai stílust láthatunk.
Academy of Art University. Olyan művészi lett :). Tetszik a babakék a babarózsaszínnel.

Christian Siriano ruháira nem nagyon tudok mit mondani. Jók és kész. Nagyon jók.
Alexander Wang kollekciója nekem nagy csalódás. Semmi izgalmasat nem találtam benne. Uncsi. Bocsi.
Chado Ralph Rucci a nagy szenzációk közül egy egyik, hiszen a Couture Házban ő az egyetlen amerikai tervező. A smink különösen tetszett, a ruhák sem kevésbé.


Nincsenek megjegyzések: