12 szeptember 2009

NYC. 2. nap

Időpont: szeptember 11. Helyszín: New York.
A WTC katasztrófája miatt megemlékeztünk, de az élet nem áll meg, ahogyan a divathét sem. A teljesség igénye nélkül, egy kis összefoglaló a második napról.

Charlotte Ronson retro és kicsit hippis kollekciója az utcán is megállja a helyét, elvileg ez lenne a célja a RTW ruháknak. A lábfej nélküli harisnya megjelenése a megszokottnál eltérő. A modellek igencsak vékony lábain felgyűrve láthatjuk. Érdekes, az biztos.


Twinkle by Wenlan. Csúnya a rúzs. Egyéb hozzáfűznivaló nincs.A Monarchy kollekció pár darabja nekem egy kicsit Donna Karan utánzatnak tűnik, de lehet, hogy csak én vagyok nagyon gonosz. Végre itt a farmer, éppen ezért a kollekció kicsit laza, de ugyanúgy szerepelnek az alkalmibb, nőiesebb ruhák is a kifutón. Őket sem hagyta otthon. Jól tette.


Leifsdottir tavaszi szettjei nagyon magabiztosnak tűnnek. Bátran alkalmazta a színeket, a formákat. '50-es évek hangulatú. A háttér miatt kicsit Dior Couture-os. Lehet ezért is lett az egyik kedvencem.


A Venexiana 2010-es tavaszi kollekciója imádnivalóra sikeredett. Gyönyörű és stílusos ruhák, gyönyörű színek és sminkek. Kell ennél több? Csillagos ötös.
(Igazán elküldhetné nekem az egyiket, mint Vera Wang Carrie-nek az esküvői ruhát a SATC-ben. Én is esküvőre megyek :).)

Ruffiant mindent divatot kedvelő, stílusos leánynak.Ötös...


Komment nélkül:
Rag&Bone
Preen

Nincsenek megjegyzések: