25 augusztus 2009

Véget ért a móka nyárra

Zárul a nyaralás mókatára. Blogszabadság vége, nyár vége. Ez azt jelenti, hogy jön a suli. Sok-sok újdonság vár rám ebben az évben, de először még egy élménybeszámoló jön, az elmúlt hetekről.

Sikeresen eltöltöttem még egy hetet a Balatonon, csudaszép időnk volt, szerencsére. Önkritikátlan emberek, valamint pofátlanul drága árusok tömkelege volt a szüreti fesztiválon. Tükörbe nem néző példányok utcára/strandra kilépés előtt, mindenhol voltak. Románia több szót érdemel. Nagyszeben belvárosában, csak ámultam és ámultam a lányok stílusán. Későn jutott eszembe, hogy lefényképezzem őket. Nem volt kilátszó melltartópánt, nem volt kitüremkedő háj a nadrágból/szoknyából. Csinos, abszolút stílusos leányok és fiúk mászkáltak az utcán. Na mondom, ennek fele sem tréfa, benéztem hát a boltokba. Pofátlan mód olcsó ruhákkal találkoztam az álványokon. Itthon beszereztem egy alkalmi ruhát nővérem esküvőjére, potom 21ezer forintért. Nagyszebenben az előbbinél ezerszebb egyedibb és csinosabb ruhát vettem, röpke 7ezer forintért. Nó komment. Románia felettébb csodás tájaival ismerkedtem meg, képeket is kaptok majd, csak elég nehéz szortírozni a gyönyörű tájak között, egy egész albumot meg csak nem töltök fel.
Én a naív leány, mondván, hogy a hegyekben hideg van, hosszúnacit húztam. NEGYVENKETTŐ FOK VOLT! Azt hittem, ott olvadok el. Nem is. Elolvadtam :).

Szeptembertől véget ér a gazdaságinformatikusi tanulópályám, eleget szenvedtem. Így minden erőmmel azon leszek, hogy reklámgrafikus válljon belőlem. Egy évig egy reklám és marketing szakképzésen veszek részt, olaszból leteszem a nyelvizsgát (reméli), megtanulok németül és februárban újra jelentkezem. A sokak által divatszaknak tartott kommunikációra. Már sok kritikát kaptam, hogy jajj gyerek, mit csinálsz, informatikában van a jövő. Legyen, csak nem az én jövőmben :).

Új albérletem is van, 2 aranyos leánnyal. Sok-sok nevetés, sok-sok boldogság, sok-sok szerelem, sok-sok siker reményében kezdem el a 90%-ban új életem, hiszen a kedves párom maradt a "régi életből". Remélem még nagyon sokáig :). Egy kedves baráttal viszont kevesebb lett, ő ugyanis elhagyta kicsiny országunk határait. Tehát belevágok az új kihívások évébe. A blogom is marad ;).

Nincsenek megjegyzések: