21 június 2009

Virágba borulva

Talán sosem fog kimenni a divatból a virágminta, hiszen színesebbé teszi a napjainkat. Szeretjük a tavaszt, mert minden kivirágzik, jó illatot ontanak magukból a virágok, a fák. Jó érzés végig sétálni az utcán, mert minden ragyog. És talán mi is szeretnénk úgy ragyoni, mint egy-egy virág. Ha túl soknak gondolsz, egy teljesen virágba borult ruhát magadra ölteni, akkor talán kezd egy kis hajcsattal. Nem ovis-félére gondolok, hanem a stílusodnak megfelelőre. Azután jöhet egy sál, egy blúz, vagy akár egy szoknya. A romantikus lányoknak alapdarab egy szirmokkal teli kiegészítő, vagy ruha.
Mivel elég figyelemfelkeltő tud lenni, ezért érdemes egy nagyon visszafogott, egyszínű cipővel, kiegészítővel, ruhadarabbal párosítani. Smink terén, a baba-arc nagyon megnyerő tud lenni, ne törjük meg a romantikus jelleget, egy erős, füstös sminkkel.

Itt pont nem illik szerintem a szetthez a smink, de a többi annyira jó lett, hogy muszáj volt linkelnem :).


A sok-sok pinket egy kicsit megtöri a kék táska és a kék nyaklánc, és ettől nem lesz olyan unalmas 'rózsaszín'. A nadrág nagyon aranyos.


Már a cipő miatt is itt a helye :).


Igaz, hogy nem virágmintás, de egyszerűen tökéletes. Egy könnyed nyári estére/randira tuti választás ez a szett, a virág kitűző nagyon találó a csipkés felső mellé.


És a kifutókról:
John Galliano, a nem épp visszafogott
Lanvin


Max Mara


Christian Lacroix

Nincsenek megjegyzések: