09 június 2009

Cipőhöz a lakkot

Végre ledobtuk a csizmát és elővettük a nyitott cipőinket, vagy vásároltunk is egy új szépséget. Ahogy kificcennek a csinos kis ujjaink a cipőnkből, fontos, hogy szép látványt mutassanak. Egy ápolatlan lábujj nem valami esztétikus, de most nem erre térnék ki, hanem a cipő és lakk színpárosításra.

Lássuk a metál színben pompázó cipellőket:
Kezdjük az ezüsttel. Egy ilyen szín mellett pompásan festenek az erős, neon színek, de azért harmonizáljanak az öltözékünkkel. Mivel egy metálos szín, ezért ne fessünk ilyen lakkot, se csillogósat.
Az arany és a bronz már más tészta. Ezesetben fogjuk vissza magunkat és barnás, vöröses árnyalatokat használjunk. Bronznál jöhetnek még a rózsaszín szolídabb árnyalatai.
Az elegáns alkalmakkor felhúzott lábbeli már magában tündököl, így ne vegyük el fényét egy erős lakkal. A világosabb, pasztell színekhez nyúljunk. Nyugodtan húzhatunk ám lapos talpú szandit is, hiszen már ezekből a példányokból is számos elegáns darabot találhatunk.Remélem hasznotokra válnak az ötletek, ha más nem, legalább szép cipőket láttatok :).

Xoxo: Sunbeam

Nincsenek megjegyzések: