23 február 2009

81.

Mi mást is nézhetnék, mint a ruhákat a 81. Oscar-díjátadó ünnepségről.
Elsőként Penelopé Cruz. Akár egy hercegnő Pierre Balmain ruhájában. Habár egy kicsit mintha husis lenne ebben a ruhában, de gondolom csak az én szememnek :).


Az újdonsült Oscar-díjas Kate Winslet ruhája nekem nem tetszik (Atelier Yves Saint Laurent by Stefano Pilati). Nem igazán tudom megmondani mért, mert nagyon elegáns és izgalmas anyagokból van felépítve, de a szememnek nem tetszik.


Vanessa Hudgens ruháját kérem!!! (Marchesa) Tökéletes. És rajta is. Azok a virágok, valamint a ruha szabása. Imádom!


Angelnia Jolie. Hmm.. (Elie Saab) Az tetszik benne, hogy nincs túldíszítve, egy egyszerű ruha, letisztult forma. Mint Angelina.


Gondolom sok ember véleményt megosztja majd Heidi Klum ruhája (Roland Mouret), de szerintem oltári jó. Lehet, hogy nem Oscarra való, de akkor is tetszik. Imádom a színét, a szabást, nagyon izgalmassá teszi a vál rész kialakítása és Heidinak is jól áll. Habár mi nem? A Golden Globe után ez a ruha szerintem nagyon jó döntés volt. És végre látni a cipőt :).


Queen Latifah nem egy Heide Klum, de ezért szeretjük, mert egy jelenség a termetével. Georges Chakra ruháját viseli.


John Legend barátnője Girlfriend Christine Teigen (Julia Clancey) ejnye-ejnye. Nem rakjuk így ki a cicit egy díjátadón.


Tilda Swinton. Miez? Nem rendelkezek információval a hölgyről, ha beteg vagy valami, akkor elnézést, de katasztrófálisan néz ki.


Las Vegas 4ever. Wolfgang Puck 4ever :).


Jessica Biel igazán eltalálta azt hiszem, hogy mi is a tökéletes ruha erre az alkalomra. Nagyon bájos a hölgyemény és remek a ruha (mi más is lenne, hiszen Prada).


Marion Cotillard Dior ruhája is imádnivaló. Nagyon szép színek, forma, minden tökéletes.


Ez a habosbabos ruha nekem nem igazán nyerte el a tetszésem. Olyan Marie Antoinette feeling.
Miley Cyrus Zuhair Murad tervezte ruhában.


Mrs. Obama hatás :). Viola Davis (Reem Akra). Második képen Taraji P. Hensonnal. Igazán tetszik a haja, de mindkettejük ruhája tökéletes választás volt.


És végül, de korántsem utolsó sorban, a kedvenc Sarah Jessica Parker Diorban. Királylány :).

Nincsenek megjegyzések: